2007
Lorem ipsum dolor sit amet, quo ei simul congue exerci, ad nec admodum perfecto mnesarchum, vim ea mazim fierent detracto. Ea quis iuvaret expetendis his, te elit voluptua dignissim per, habeo iusto primis ea eam.
Bladerdeeg is een basisproduct dat voor veel gerechten de basis vormt. Maar het is één van de moeilijkste basissen om in een restaurant te bereiden. De perfecte bladerdeeg maken vergt tijd, ruimte en een onberispelijke techniek.
VIND VERKOOPPUNTHet bladerdeeg produceren we telkens met de meest
kwaliteitsvolle ingrediënten waardoor het altijd vers is.
VIND VERKOOPPUNT
Lorem ipsum dolor sit amet, quo ei simul congue exerci, ad nec admodum perfecto mnesarchum, vim ea mazim fierent detracto. Ea quis iuvaret expetendis his, te elit voluptua dignissim per, habeo iusto primis ea eam.
Lorem ipsum dolor sit amet, quo ei simul congue exerci, ad nec admodum perfecto mnesarchum, vim ea mazim fierent detracto. Ea quis iuvaret expetendis his, te elit voluptua dignissim per, habeo iusto primis ea eam.
Uw klanten verdienen topingrediënten en culinaire creativiteit! Daarom helpt Maître André u met kant-en-klaar vers deeg op rol. Kies het meest geschikte deeg voor uw bereidingen: bladerdeeg, brokkel- of kruimeldeeg of pizzadeeg.
Bakkers en slagers winnen kostbare tijd met ons vers deeg op rol. Suikerdeeg voor zoete taarten? Extra dik bladerdeeg met een volle botersmaak voor patisserie? Vegan bladerdeeg voor quiches? Kies uit ons assortiment!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons nieuws en aanbod.