Uw tijd is kostbaar... verspil ze verstandig!

Maître André produceert vers bladerdeeg op rol zodat de professionele kok of bakker meer tijd heeft voor zijn of haar creatie. 

Bladerdeeg met plantaardige olie

Tussen de verschillende lagen bladerdeeg ligt er bakpapier. Dit zorgt ervoor dat het deeg niet scheurt of breekt. En door dit bakpapier kan het deeg meteen afgebakken worden.

Dit bakpapier draagt ongetwijfeld bij tot de onberispelijke kwaliteit van ons bladerdeeg.

Bladerdeeg met boter

Het traditionele bladerdeeg met boter van Maître André heeft een nog rijkere smaak.

Bladerdeeg voor patisserie

Brokkeldeeg, ook wel kruimeldeeg genoemd, is een vast deeg. Door zijn structuur is brokkeldeeg uitermate geschikt voor de bereiding van quiches of groententaarten.

Net als de andere degen is dit vers deeg tot 6 weken houdbaar in de koelruimte zonder in te vriezen.

Brokkeldeeg

Tussen de verschillende lagen bladerdeeg ligt er bakpapier. Dit zorgt ervoor dat het deeg niet scheurt of breekt. En door dit bakpapier kan het deeg meteen afgebakken worden.

Dit bakpapier draagt ongetwijfeld bij tot de onberispelijke kwaliteit van ons bladerdeeg.

Pizzadeeg

Het suikerdeeg van Maître André is uitermate geschikt voor zoete bereidingen. Door zijn structuur gaat het deeg niet rijzen zoals het bladerdeeg dit doet. Hierdoor krijg je een harde korst of krokant koekje.

Ook ons suikerdeeg wordt vers op rol geleverd.

Suikerdeeg

Het suikerdeeg van Maître André vormt de ideale basis voor de bereiding van uw zoete gerechten zoals desserts, taarten, koekjes,...

Maître André
Dorpweg 3
8377 Meetkerke
België

T. +32 (0)50 32 09 91
F. +32 (0)50 32 01 26

andre@maitreandre.be

Maître André zal deze informatie gebruiken om u op de hoogte te houden van de producten en promoties.

U kan zich ten alle tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief door te klikken op de link "uitschrijven" die in elke mail onderaan terug te vinden is.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.