Met oog voor kwaliteit en goede smaak.

Het bladerdeeg van Maître André is een product dat u bijstaat in de creatie van bakgerechten. Het is enorm tijdbesparend en biedt u meer ruimte voor de artistieke verwerking. U neemt het bladerdeeg uit de koelkast en snijdt de gewenste lengte af. Meer houdt het niet in.

De basis van het bladerdeeg van Maître André is vers. De bereiding van het deeg gebeurt enkel met de beste en de meest verse producten die te verkrijgen zijn.

Bladerdeeg laat zich kenmerken door een bladerige werking. Gedurende het volledige proces worden laagjes deeg en vetstof gevouwen en uitgerold. Dit afwisselend met verschillende, zeer gerespecteerde rusttijden. Enkel zo bereiden we een kwalitatief hoogstaand product, boordevol smaak.

Tussen de lagen door ligt bakpapier. Hierdoor gaat het deeg niet scheuren of breken. Ook dit draagt uiteraard bij tot de onberispelijke kwaliteit van het product.

Brokkeldeeg

Lengte: 3.5 m / 1m
Gewicht: 4.25 kg / 1.2 kg
Breedte: 40 cm
Dikte: 0.25 cm
Houdbaarheid: 6 weken / 4 weken
Maître André
Dorpweg 3
8377 Meetkerke
België

T. +32 (0)50 32 09 91
F. +32 (0)50 32 01 26

andre@maitreandre.be